Taxi Aerdenhout heeft ruime ervaring met het vervoer van klanten uit het zakelijk segment. Wanneer u Taxi Aerdenhout inschakelt voor zakelijke ritten, hetzij voor uzelf of voor uw klanten, kunt u erop vertrouwen dat Taxi Aerdenhout excellent vervoer verzorgt. Met de betrouwbare service van Taxi Aerdenhout mag u er gerust van uitgaan dat de taxi stipt op tijd voor komt rijden en u in stijl vervoert naar uw bestemming.

Taxi Aerdenhout heeft kwalitatief superieure auto’s van de merken Mercedes-Benz en BMW tot zijn beschikking. Deze auto’s zijn luxueus uitgevoerd in het zwart; bovendien zijn de auto’s voorzien van een navigatiesysteem, airconditioning en lederen bekleding. Dit maakt het vervoer in de auto’s van Taxi Aerdenhout extra comfortabel! Bovendien zorgt Taxi Aerdenhout ervoor dat de auto’s altijd in optimum hygiëne verkeren!

De ervaren en rijvaardige chauffeurs van Taxi Aerdenhout zult u fijn gekleed treffen in 3-delig kostuum, tenzij u anders wenst uiteraard. Zij zullen goed luisteren naar uw wensen tijdens de rit en hiernaar handelen.

Bij Taxi Aerdenhout kunt u betalen met een Visacard, Mastercard, Maestro.

Daarnaast kunt u bij Taxi Aerdehout op rekening rijden. U ontvangt dan maandelijks een overzicht van ons met daarop de gereden ritten en de specificaties (naam/namen passagier(s), dag, tijd, bestemming). Taxi Aerdenhout doet er alles aan om het gemakkelijk voor u te maken!

Zakelijk vervoer